Heropeningsfeest Papenhoeve een succes

24 januari 2017 door Josette Huisman
Heropeningsfeest Papenhoeve een succes

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 21 januari is het de gehele dag druk geweest op de kinderboerderij aan de Admiraal de Ruyterweg. Jong en oud kwamen op de extra feestelijke heropening van de Papenhoeve af. De kinderboerderij was deze dag versiert met vlaggetjes en ballonnen. Iedereen werd bij binnenkomst door het hek welkom geheten door vriendelijke vrijwilligers.

De kinderen mochten als ze dat wilden, klompen met het logo van de kinderboerderij aantrekken bij het kompenhok. Een grote blokhut, met daarin heel veel klompen, allemaal netjes op maat. De kinderen veranderden spontaan in klepperende boertjes en boerinnetjes.

Het weer was prachtig door alle zonneschijn. Daarom werd er volop buiten gespeeld op de speeltoestellen. Ook de dieren waren vrolijk, mede door de extra aandacht die ze kregen, doordat de kinderen geregeld met de verzorgers met hen mochten knuffelen. 

Binnen konden kinderen knutselen met wol. Ook kon daar lekker opgewarmd worden. De warme chocolade melk met lekkers stond in de keuken klaar. De kinderen kregen het zelfs helemaal cadeau.Voor peuters en kleuters is er ook nog een nieuw hoekje in de zaal gecreëerd, waar ze heerlijk aan hun tafeltje met kleine stoeltjes boekjes kunnen kijken. Of pappa / mamma / opa / oma / broer / zus of oppas kunnen lekker voorlezen aan hun kinderen.

Alle kinderen kregen bij het verlaten van de kinderboerderij een ballon mee naar huis. 
Kinderboerderij de Papenhoeve is dagelijks geopend van10:00 - 12:30 uur en van 13:00 - 16:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.