'De Papenhoeve' wil feestje organiseren als ze weer open zijn

12 december 2016
'De Papenhoeve' wil feestje organiseren als ze weer open zijn

PAPENDRECHT - In verband met de vogelgriep is Kinderboerderij 'de Papenhoeve' nog steeds gesloten.

Dit betekent dat de geplande activiteiten in december niet doorgaan. De medewerkers van de Papenhoeve laten hierom het volgende weten: "Zodra we weer open zijn maken we er alsnog een leuk feestje van. We houden u op de hoogte."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.