Gouden Naald opent zaterdag 28 januari

24 januari 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Winkelcentrum De Meent is een nieuwe winkel rijker. Op 28 januari is de officiële opening van het derde filiaal van Gouden Naald.
                                   
In Sliedrecht en Werkendam is Gouden Naald inmiddels een begrip. De eigenaresse ziet de toekomst in de Overtoompassage (tegenover de Lidl) vol  vertrouwen tegemoet. “In Sliedrecht komen ook veel klanten uit Papendrecht. We leveren kwaliteit tegen schappelijke prijzen, dat wordt gewaardeerd. We zitten hier nu op een prima locatie met gratis parkeren. Het gaat zeker lukken!”

Op zaterdag 28 januari worden klanten, geïnteresseerden en relaties van 09.00 tot 17.00 uur ontvangen met een  hapje en een drankje. Iedereen is welkom.

Voor Openingsaanbiedingen klik hier.

Voor de website klik hier
Voor de Facebookpagina klik hier

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.