In memoriam John Reugebrink

23 januari 2017
In memoriam John Reugebrink

PAPENDRECHT - Op zaterdagochtend 21 januari is de bekende Papendrechter John Reugebrink aan een hartstilstand overleden. Een groot gemis voor zijn vrouw Carla, die enkele uren ervoor in de nacht van vrijdag op zaterdag ook al haar vader verloor.

John Reugebrink was bekend als filmman en videobewerker met zijn eigen bedrijf Sun Video. Hij heeft tal van Papendrechtse gebeurtenissen vastgelegd op video en ook heel wat Papendrechtse huwelijken gefilmd.

In 2002 had hij de fraaie  film "Groeten uit Papendrecht" gemaakt, waarvan honderden exemplaren zijn verkocht. Zie ook links onder naar het bericht over deze film dat Papendrecht.net had gemaakt.
Verder had John in 2003 een fraaie documentaire gemaakt over de sloop van de oude toren van de Grote Kerk en de nieuwsbouw van deze toren.

Papendrecht.net wenst de nabestaanden veel sterkte met dit verlies en dankt John voor de uitstekende samenwerking van de afgelopen jaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.