Door Reugebrink gemaakte Papendrechtfilm groot succes

19 december 2002
Door Reugebrink gemaakte Papendrechtfilm groot succes

PAPENDRECHT - De door John Reugebrink gemaakte film "Papendrecht door de jaren heen" blijkt een schot in de roos. Binnen enkele weken waren alle 500 exemplaren uitverkocht. De film die in samenwerking met Stichting Dorpsbehoud is gemaakt is zo'n succes dat de aanvraaag groter was dan het aanbod.

Daarom is besloten om nogmaals 250 exemplaren te laten maken, die vanaf heden te koop zijn bij het Museum Dorpsbehoud of bij John Reugebrink, Kerkbuurt 70 te Papendrecht; voor de prijs van € 13,50. Misschien een origineel kerstcadeau?

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.