Wisseling van de wacht bij de Culturele Raad: Collin Bessels nieuwe voorzitter

17 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Wisseling van de wacht bij de Culturele Raad: Collin Bessels nieuwe voorzitter

PAPENDRECHT - Tijdens de bestuursvergadering van dinsdag 16 januari 2017 heeft drs Guus Klein Hofmeijer de voorzittershamer overgedragen aan Collin Bessels. Guus Klein Hofmeijer maakt sinds oktober 2008 deel uit van het bestuur van de St. Culturele Raad Papendrecht (St. CRP) en van de Culturele Adviesraad (CAR). In maart 2012 volgde hij de toenmalige voorzitter Hans Hulswit op in de St. CRP en in de CAR.

Collin Bessels is al enige jaren verbonden aan de sectie Muziek. In januari 2015 is Collin benoemd tot voorzitter van de sectie Muziek en in die hoedanigheid is hij toegetreden tot het bestuur van de St. CRP en de CAR.

Guus blijft als bestuurslid nog verbonden aan de St. CRP. Het bestuur heeft Guus bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren en spreekt het vertrouwen uit in Collin Bessels als nieuwe voorzitter van de St. CRP en CAR.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.