VORM Bouw B.V. tweede bedrijf met oplaadpunt voor auto's

30 september 2011
VORM Bouw B.V. tweede bedrijf met oplaadpunt voor auto's

PAPENDRECHT - In navolging van Van Wijngaarden Electrotechniek (zie link onder), heeft nu ook Vorm Bouw B.V een E-Oplaadpaal bij haar vestiging in Papendrecht staan. Het MVO beleid van VORM Bouw B.V. is gericht op het inzichtelijk maken van haar energieverbruik en het nemen van maatregelen om het te reduceren. In dit kader faciliteert VORM Bouw B.V. met deze oplaadpaal bij haar hoofdkantoor de mogelijkheid voor haar relaties en medewerkers duurzame energie te “tanken”. 

Met het plaatsen van de E-Oplaadpaal , de EV-box, toont VORM Bouw B.V. aan dat innovatief ondernemen heel belangrijk is en onderkent zij de jongste maatschappelijke ontwikkelingen. De Gemeente Papendrecht besteedde in de “Europese Mobiliteitsweek” al de nodige aandacht aan electrisch vervoer. De actie van VORM Bouw B.V. sluit hier mooi op aan. In vervolg hierop komt op korte termijn een App. beschikbaar waarop zichtbaar is waar zich E-Laadpalen bevinden.
 
Onlangs plaatste VORM Bouw B.V. al een tweetal DonQi’s (voluit: DonQi Urban Windmill) op het dak van haar vestiging. De vrijgekomen energie kan desgewenst worden teruggeleverd aan het energienet.  “Het beperken van energieverbruik of het gebruik maken van energie uit duurzame bronnen sluit naadloos aan op ons MVO beleid”, aldus Daan van der Vorm.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.