Het Oranje Fonds organiseert ook dit jaar weer NLdoet

16 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Het Oranje Fonds organiseert ook dit jaar weer NLdoet

PAPENDRECHT - Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Financiële bijdrage NLdoet
Via het Oranje Fonds is het mogelijk een financiële bijdrage van max €400,- aan te vragen voor uw NLdoet 2017 klus. 31 januari is de sluitingsdatum om een bijdrage aan te vragen ( op=op, overige voorwaarden kunt u hier lezen). Heeft u nog geen klus in gedachten, op de website vindt u ook inspirerende voorbeelden van klussen.

Komt uw organisatie handen te kort? Meld uw klus dan nu aan op www.nldoet.nl

Aanmelden, meedenken en meer informatie.
Als plaatselijke intermediair van NLDoet kunt u bij BWI terecht met vragen, meer informatie en ook kunnen zij kort met u meedenken over eventuele deelname.

BWI is bereikbaar via telefoonnummer 078-6154741 (op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur) of neem hier contact met hen op

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.