NL Doet weer een groot succes

12 maart 2016
NL Doet weer een groot succes

PAPENDRECHT -  Op zaterdag 12 maart werd weer een nieuwe editie van NL-Doet gehouden in Papendrecht.

Allerlei verenigingen in Papendrecht hadden extra activiteiten en klussen georganiseerd, waar veel vrijwilligers op af kwamen.

Zo ook bij de scouting De Brederode, waar vrijwilligers hielpen om "De Burcht" weer netjes in de verf te zetten.

Op het terrein van de scouting was ook een reptielendemonstratie en kon men zelf brood 'bakken' boven een kampvuur, zoals ook op de foto is te zien. Hier zien we de raadsleden Pieter-Jan Den Dekker (CU) en Ruud Lammers (Onafhankelijk Papendrecht) een broodje bakken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.