Burgemeester Moerkerke op bezoek bij Open Koffieochtend

11 januari 2017
Burgemeester Moerkerke op bezoek bij Open Koffieochtend

PAPENDRECHT - De nieuwe burgemeester Moerkerke is druk met zijn kennismakingsrondje door Papendrecht. In totaal moet hij ongeveer 60 adressen langs, vandaag stond nummer 15 op het programma: op bezoek bij de Open Koffieochtend van de Vrije Baptistengemeente aan de Poldermolen 7.

Hij bracht een grote taart mee, die smakelijk werd verorberd door de aanwezigen. Ondertussen kreeg de burgemeester een rondleiding door het gebouw, dat tot een paar jaar geleden in gebruikt was als postsorteercentrum.

De Koffieochtenden worden om de twee weken georganiseerd. Het biedt een een luisterend oor, een praatje of gewoon een bakje koffie of thee met wat lekkers. En wanneer men niet zo van kletsen houdt, zijn er ook nog andere dingen te doen.

Kinderen zijn ook welkom, want ook voor hen is er genoeg te doen.

De volgende Koffieochtend is op woensdag 25 januari vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.