Burgemeester Aart-Jan Moerkerke bezoekt RTVPapendrecht

21 december 2016
Burgemeester Aart-Jan Moerkerke bezoekt RTVPapendrecht

PAPENDRECHT - Vandaag is Burgemeester Aart-Jan Moerkerke op bezoek geweest bij RTVPapendrecht. Tijdens het bezoek maakte burgemeester Moerkerke kennis met het bestuur en een aantal vrijwilligers van de lokale omroep.

De burgemeester kwam met het beloofde gebak, namelijk een "Straatje Om taart" op de koffie. Na de koffie kreeg de burgemeester een uitgebreide rondleiding door de radio en TV studio.

RTVPapendrecht telt momenteel ruim 80 vrijwilligers en is bij veel activiteiten in Papendrecht een bekend gezicht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.