Burgemeester Moerkerke op bezoek bij Zipp Mode

08 december 2016
Burgemeester Moerkerke op bezoek bij Zipp Mode

PAPENDRECHT - De nieuwe burgemeester Moerkerke is druk bezig met zijn kennismakingsrondje door Papendrecht.

Vandaag ging hij op bezoek bij Zipp Mode en De Breiwinkel, die pal achter het gemeentehuis zijn gevestigd aan de Schooldwarsstraat 104.

Hij bracht 2 grote taarten mee, die smakelijk werden verorberd door Dick Verdoorn en de aanwezige dames.

Burgemeester Moerkerke vertelde ook over zijn huidige woonsituatie. Momenteel woont hij in Zaltbommel, maar gezien de vele files op de A15 wil hij zo snel mogelijk een huurhuis in Papendrecht vinden. Vervolgens kan hij dan op zijn gemak op zoek naar een koophuis.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.