Straatje Om: 'Kennismaken met burgemeester Aart-Jan Moerkerke'

06 oktober 2016
Straatje Om: 'Kennismaken met burgemeester Aart-Jan Moerkerke'

PAPENDRECHT - Onder het motto 'Straatje Om' wil onze nieuwe burgemeester Aart-Jan Moerkerke graag kennismaken met de inwoners in Papendrecht. Wil je hem ook beter leren kennen, nodig hem dan voor 30 november 2016 via de mail of per post uit bij jou thuis, op jouw werk of op jouw club. Eén voorwaarde: jij zorgt dat er minimaal vijf andere mensen bij de kennismaking zijn en de burgemeester zorgt voor iets lekkers.

Burgemeester Aart-Jan Moerkerke: 'Ik wil de mensen in Papendrecht graag leren kennen en dat doe ik op een informele manier. Ik ga met heel veel plezier een straatje om! Meld je aan via de website of per post en dan kom ik gezellig langs.'

Aanmelden
Wil jij de burgemeester uitnodigen? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar mevrouw S. Petersen-Ho A Hing, de secretaresse van de burgemeester: ds.petersen-hoa.hing@papendrecht.nl. Vertel kort wat je graag met de burgemeester over Papendrecht wilt delen.

Een kaartje sturen, kan ook: Gemeente Papendrecht, Straatje Om, t.a.v. burgemeester Aart-Jan Moerkerke, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Zie hieronder de uitnodiging van de Burgemeester.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.