Start samenwerking Balletschool Patty Kemper en Vief Sportief met open dag

09 januari 2017
Start samenwerking Balletschool Patty Kemper en Vief Sportief met open dag

PAPENDRECHT - Sinds zaterdag 7 januari 2017 werken Balletschool Patty Kemper en Vief Sportief officieel samen. Om dit te vieren, werden er die dag diverse demo's en open lessen gegeven in de balletschool aan de PJ Troelstrastraat 100.

Zo werden er workshops peuterballet, kleuterballet, klassiek ballet, street-tap en hiphop gegeven. Belangstellenden konden meedoen. Hier werd volop gebruik van gemaakt. Naast deze workshops waren er ook nog 2 demo's, namelijk klassiek ballet & spitzen en moderne dans. Jong en oud keken hun ogen uit en genoten van de dag.

Foto: Mark van Deelen | BlackTie fotografie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.