Christelijk Gemengd Koor Asaf mag terugzien op een prachtig jaar en heeft grootse plannen

04 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Christelijk Gemengd Koor Asaf mag terugzien op een prachtig jaar en heeft grootse plannen

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Het gemengd koor Asaf uit Papendrecht mag terugzien op 4 prachtige Kerstconcerten welke gegeven zijn in de Rotterdamse Doelen. Het koor werkte mee met het koor Deo Cantemus, samen met het interkerkelijk koor ‘Les Chantres’ uit Papendrecht en het Chr.Krimpens Mannenkoor.

Het geheel stond onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen. In de goed bezette Doelen werden bekende en minder bekende Kerstliederen ten gehore gebracht onder het motto: “The Story of Christmas”. Ook werd een CD opgenomen.

Om een indruk te krijgen van het concert, kunt u hieronder kijken en luisteren

Asaf gaat vanaf 9 januari a.s. de repetities weer hervatten. Deze worden gehouden in de bovenzaal van De Ark, Rubensstraat 35 van 20.00 uur tot 22.00 uur. Er wordt begonnen met het oefenen voor ‘De Kruisiging’. Dit is de Nederlandse uitvoering van ‘The Crucifixion’ van de Engelse componist John Stainer.

Dit muzikale verhaal rond en lijden en sterven van Christus zal worden uitgevoerd op zaterdag 8 april 2017 in de Grote Kerk van Dordrecht. Zangliefhebbers kunnen meedoen als projectlid of zich aansluiten als nieuw lid van Asaf. Voor informatie kunt u zich wenden tot Ina ’t Jong, telefoon 078-6159475 of op de website www.asafpapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.