Anouk van Eekelen bezoekt Pon Power

29 december 2016 door Hennie van der Zouw
Anouk van Eekelen bezoekt Pon Power

PAPENDRECHT - Maandag 19 december bracht wethouder Anouk van Eekelen een bezoek aan
Pon Power en Topec. Beide bedrijven zijn gevestigd op bedrijventerrein Oosteind in Papendrecht en gelieerd aan moederbedrijf Pon.

Pon Power is samen met Pon Equipment de officiële dealer van Caterpillar motoren in Nederland. Topec is met name actief op de markt voor generatoren. Wethouder Van Eekelen sprak met de directeuren Kees-Jan Mes (Pon Power) en Halvor Sens (Topec) over de activiteiten van beide bedrijven en de verwachtingen voor de toekomst. Het werkbezoek werd afgerond met een rondleiding door het bedrijf van Pon Power.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.