Van Pelt Recycling neemt Buyzert metaalhandel in Papendrecht over

29 december 2016 door Hennie van der Zouw
Van Pelt Recycling neemt Buyzert metaalhandel in Papendrecht over

PAPENDRECHT / RIDDERKERK - Van Pelt Recycling heeft alle activiteiten van Buyzert metaalhandel aan de Geulweg op het bedrijventerrein Oostpolder overgenomen. De locatie in Papendrecht wordt verkocht, maar klanten kunnen per direct terecht bij de Ridderkerkse onderneming met een andere kijk op het verzamelen en recyclen van metaalafval.

Bij Van Pelt Recycling is uw oude metaal geld waard. Particulieren en bedrijven zijn van harte welkom om oud ijzer, metaalafval, elektrische apparaten, accu’s en computers in te leveren.
Het metaalrecycling bedrijf biedt haar klanten vele voordelen. De eventuele extra kilometers die klanten uit het Drechtsteden gebied naar Ridderkerk moeten maken worden ruimschoots gecompenseerd, benadrukt eigenaar Willem-Jan van Pelt. “Met een verrassend klantvriendelijk en efficiënt concept bieden wij een duidelijke meerwaarde voor elke particulier en elk bedrijf. Klanten worden netjes ontvangen, krijgen een kopje koffie, staan droog en medewerkers helpen ze bij het uitladen van de spullen. Die worden gewogen, waarna u direct contant of per bank uw geld ontvangt.” De prijzen zijn gunstig wat de komst naar de Klompenmakerstraat 10 in Ridderkerk extra aantrekkelijk maakt.

De optimale kringloop
“Door onze service, transparantie en snelheid op het gebied van metaalrecycling hebben we al vele nieuwe klanten mogen verwelkomen.” Een veiligere en eenvoudigere manier om uw metaalafval en apparaten in te leveren – die vervolgens worden gescheiden en hergebruikt – is er volgens Van Pelt niet. “Wij verkopen het gesorteerde metaal- en elektronica-afval aan fabrieken over de hele wereld. Nadat het materiaal daar is omgesmolten, wordt het weer gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Deze manier van recycling zorgt ervoor dat er minder mijnbouw nodig is, dat er minder CO2-uitstoot is en ook voor de komende generaties voldoende grondstoffen beschikbaar blijven. De optimale kringloop!” Hij spreekt zijn dank uit aan Peter Schilt van Buyzert voor de soepele overdracht en nodigt tot slot alle klanten van Buyzert metaalhandel uit om een bezoek te brengen in Ridderkerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.