Bijzondere samenwerking kerken in Papendrecht trekt aandacht

14 juli 2005
Bijzondere samenwerking kerken in Papendrecht trekt aandacht

ROTTERDAM/PAPENDRECHT - De kerken in Papendrecht kennen een unieke samenwerking in het kader van Papendrecht900 met onder andere het boek Kerkenpad en de Praise900. Ook voor het bisdom Rotterdam is dat niet onopgemerkt gebleven.

In het bisschoppelijk blad "Tussenbeide", jaargang 32, nummer 4, juli 2005 zijn hierover twee artikelen geplaatst. Deze krant heeft een verspreidingsgebied van alle katholieke kerken in het bisdom Rotterdam, dat is Zuid-Holland en een groot deel van de Zeeuwse eilanden. Klik hier voor de PDF-file van de twee artikelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.