Keurslager Hans Compeer groot te zien langs A15

05 november 2016
Keurslager Hans Compeer groot te zien langs A15

PAPENDRECHT - Afgelopen nacht heeft Keurslager Hans Compeer, die met zijn slagerij is gevestigd op Winkelcentrum Wilgendonk, een grote billboard advertentie geplaatst langs de A15 ter hoogte van de Noordtunnel om zijn goud bekroonde rookworst te promoten.

Hij geeft zelf aan op zijn Facebook: "Iedereen moet het weten dacht ik.
Ik sta 200% achter al onze mooie, lekkere ambachtelijke produkten. 
En dat maken we op deze manier bekend.
Te zien langs de A15".

Als redactie stellen we ons nu wel de vraag: "Hoeveel extra rookworsten moet Hans Compeer verkopen om een week billboard terug te verdienen?"

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.