Concept 27 steekt selectie van VV Drechtstreek in het nieuw

22 december 2016 door Hennie van der Zouw
Concept 27 steekt selectie van VV Drechtstreek in het nieuw

PAPENDRECHT - Op dinsdag 6 december jongstleden werd de gehele selectie van VV Drechtstreek inclusief de technische staf, in het nieuw gestoken.

Gulle gever is Ruud Burnet van Concept 27. De winkel op de Meentpassage 27 te Papendrecht is niet een shop van 13 in een dozijn: alles draait hier om beleving. Tijdens een goede bak koffie en het nuttigen van een rijkelijk belegde oerboterham kun je kennismaken met de prachtig samengestelde collectie voor zowel man als vrouw. Hip en sportief zijn ook kenmerken van de ambitieuze ploeg van hoofdtrainer Miguel Munoz.

Op toekomstige wedstrijddagen zal Drechtstreek flitsend en als een eenheid het strijdtoneel betreden.

Kom in 2017 ook eens een kijkje nemen in de pas verbouwde winkel op de Meent. U zult uw ogen uitkijken.

Foto: Piet van Beest.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.