Wethouder Anouk van Eekelen bezoekt L'Uomo Fashion

21 december 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Anouk van Eekelen bezoekt L'Uomo Fashion

PAPENDRECHT - Anouk van Eekelen bezocht woensdag 14 december familiebedrijf Enthoven Fashion Group / L’Uomo Fashion aan de Weteringsingel 14.

Het bedrijf is één van de grotere vertegenwoordigers voor merken van exclusieve herenmode, zoals Hiltl Pantalons, Eterna, Alan Paine en A Leyva Belts. Ton en Léon Enthoven runnen het bedrijf, dat zij overnamen van hun vader, die het al in 1972 oprichtte.

Het bedrijf beschikt op de eerste verdieping over een ruime en prachtige showroom, waar alle exclusieve merken perfect tot hun recht komen. Detaillisten uit heel Nederland worden in deze showroom ontvangen om hun collecties in te kopen.

Deze weken voor de feestdagen is het er ogenschijnlijk rustig; de collecties zijn allemaal verkocht en er wordt hard gewerkt aan de samenstelling van wintercollecties voor volgend jaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.