Fideel en Variant heten u welkom op de kerstmarkt en de open dag

20 december 2016 door Josette Huisman
Fideel en Variant heten u welkom op de kerstmarkt en de open dag

PAPENDRECHT - Vanmorgen om 11:00 uur gingen de deuren open voor alle bezoekers van de kerstmarkt bij Sociale wijkwinkel Fideel. Fideel is het centrale ontmoetingspunt van de wijk De Kooy - Oosterkwartier en vindt u in de Albert Schweitzerstraat 115. (Achter het activiteitencentrum van Gemiva Variant)

Bij binnenkomst bleek er hard gewerkt te zijn door de cliënten van de Gemiva-SVG Groep (mensen met een verstandelijke beperking, een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren hersenletsel), vrijwilligers en medewerkers. Samen is er een gezellige Kerstmarkt ingericht. Er zijn diverse producten passend bij Kerst te koop o.a.: kaarsen, kussens, tassen, lekkernijen enz.

De Kerstmarkt is vandaag te bezoeken tussen 11:00 en 19:00 uur.

Open dag bij Gemiva Variant
Naast de Kerstmarkt kunt u ook een kijkje nemen op de Open dag van Variant Albert Schweitzerstraat. Dit is een dagbestedingslocatie van de Gemiva-SVG Groep. Onder Albert Schweitzerstraat vallen ook het Kaarsatelier In Vorm, activiteitencentrum De Groenderij en Textielgroep Van Katoen. U kunt cliënten aan de slag zien met het maken van de diverse producten. De open dag duurt tot 16:00 uur.

Wijkwinkel Fideel
Bent u vandaag niet in de gelegenheid om de Kerstmarkt en/of de Open dag te bezoeken, dan kunt u ook op een andere moment Wijkwinkel Fideel bezoeken. Dit kan op:

  • dinsdag van 09.30 uur tot 12.00 uur
  • woensdag van 13.00 tot 15.30 uur
  • donderdag van 09.30 tot 12.00 uur.

U kunt terecht voor een kopje koffie, een praatje en voor:

  • In- en verkoop van tweedehands kinderkleding
  • de ruilboekenkast 
  • Het kopen van outletcadeautjes van Gemivaria en producten uit de ateliers.
  • het vraag- en aanbodbord
  • het Inzamelpunt (voor gebruikte cartridges, mobiele telefoons en plastic flessendoppen)
  • de spaarpot voor de Voedselbank
  • De Gunkast (U geeft en Fideel verkoopt) De opbrengst gaat naar activiteiten voor de wijk.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.