Geslaagde Kerst-koffieochtend in de Bibliotheek

20 december 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op dinsdag 20 december organiseerden de BWI Papendrecht in samenwerking met de Bibliotheek AanZet een gezellige koffiemorgen in het teken van Kerst. De bezoekers werden getrakteerd op live muziek, koffie en thee met allerlei lekkers en de ruimte was prachtig versierd.

Ieder kreeg een attentie mee naar huis in de vorm van een mooie kerstster. Het was met recht een geslaagde ochtend. Wilt u ook eens gezellig komen koffiedrinken? Dan bent u iedere week van harte welkom op dinsdag tussen 10.30 en 12.30 uur in de bibliotheek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.