Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen in Muilwijckstraat

14 december 2016 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van bedreiging met vuurwapen in Muilwijckstraat

PAPENDRECHT - De politie zoekt getuigen van een bedreiging met een vuurwapen. Dat gebeurde op dinsdagmiddag 29 november om 13.30 uur in de Muilwijckstraat ter hoogte van het Chinese restaurant nabij het winkelcentrum De Meent.

Daar fietste die middag een 34-jarige man uit Papendrecht. Plotseling riep de verdachte naar hem. Deze man pakte een vuurwapen en richtte dat op het slachtoffer. Deze schrok en fietste snel weg in de richting van de Brederodelaan. Direct begon de politie een onderzoek en hield een 45-jarige man uit Papendrecht op de Muilwijckstraat aan. Hij had in zijn broeksband inderdaad een wapen.

Getuigen gezocht
De 34-jarige man vertelde de politie dat hij de verdachte niet kent. De politie onderzoekt de bedreiging. Daarom worden getuigen die iets gezien hebben verzocht hun informatie door te geven aan de politie via het nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.