Excelsior's Kerst Sing-In voor jong & oud door Lions Papendrecht

13 december 2016 door Josette Huisman
Excelsior's Kerst Sing-In voor jong & oud door Lions Papendrecht

PAPENDRECHT - Vrijdag 23 december is het zover, dan treedt Muziekvereniging Excelsior op tijdens haar jaarlijkse Kerstconcert. Het belooft een gezellige Sing-In avond te worden, begeleidt door het Orkest van Excelsior met medewerking van jongerenkoor Anthem en Zandkunstenaar Gert van der Vijver.

Jongerenkoor Anthem
Jongerenkoor Anthem komt uit Nieuwerkerk aan den IJssel en is opgericht in 1981. Ze hebben op dit moment 20 leden tussen de 14 en 35 jaar, die het gezellig hebben onder leiding van dirigent Vincent Spoeltman. Het repertoire is veelzijdig: Van populair tot klassiek. Van taize tot close harmonie.
Ze verlenen regelmatig hun medewerking aan diensten in de regio en hebben ook eigen concerten.

Zandkunstenaar Gert van der Vijver
Zandkunstenaar Gert van der Vijver neemt je mee in de wereld van zand, licht en magie. Hij strooit, veegt en schuift met zand op een lichtbak. En zo creëert hij allerlei levensechte afbeeldingen. 

Voor jong & oud
" Een Kerstconcert voor jong en oud " dat dachten Excelsior & Lions Papendrecht, daarom biedt Lions Papendrecht bewoners van de Papendrechtse zorgcentra de Waalburcht, de Markt en de Wieken die niet over vervoer beschikken, gratis vervoer aan naar het Kerstconcert van Excelsior.
De bewoners kunnen zich vanaf deze week inschrijven bij de receptie van het zorgcentrum waar zij wonen. (De capaciteit qua vervoer is beperkt en alleen voor bewoners beschikbaar.)

De Kerst Sing-In vindt plaats in de Bethlehemkerk aan de van der Palmstraat en begint om 20:00 uur. Entreekaartjes kosten Euro 10,- p.p. Voor kinderen tot 12 jaar Euro 5,- p.p. en zijn verkrijgbaar bij:

  • Primera Polder op de Meentpassage 20,
  • Cigo aan de Jan van Goyenstraat 14,
  • of via de website

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.