PKC zet samenwerking met SWKGroep en Vertom voort

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
PKC zet samenwerking met SWKGroep en Vertom voort

PAPENDRECHT - Na de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren hebben de korfbalvereniging uit Papendrecht en Stichting SWKGroep besloten het, in juli aflopende, sponsorcontract met drie jaar te verlengen. Ook het contract met shirtsponsor Vertom wordt verlengd tot juli 2020. 

Verbinding zorgt voor bijzondere samenwerking
Met bijna duizend leden is PKC de grootste korfbalvereniging van Nederland. In de regio vervult de vereniging een belangrijke maatschappelijke functie. Voorzitter van PKC Bertjan Scheepbouwer over de verlenging van het sponsorcontract met hoofdsponsor SWKGroep: “Ik ben enorm trots en dankbaar dat we de bijzondere samenwerking met SWKGroep kunnen voortzetten tot en met juli 2020. Het is een samenwerking die ons in staat stelt om door middel van onze sport jong en oud in beweging te krijgen. Juist in het leggen van de verbinding tussen mensen en organisaties vinden PKC en SWKGroep elkaar en versterken wij elkaars doelstellingen. Met de hulp van de SWKGroep kunnen wij verder investeren in het versterken van onze prachtige club en onze visie om voor iedereen een passend sportaanbod te realiseren in een sociaal vertrouwde omgeving.”

Ook over de contractverlenging met Vertom is Scheepbouwer enthousiast: “Het is voor mij persoonlijk erg bijzonder dat we de samenwerking met Vertom opnieuw kunnen voortzetten, ditmaal tot en met juli 2020. De samenwerking tussen PKC en Vertom kenmerkt zich al jaren door de enorme betrokkenheid van Vertom bij onze club. Vertom heeft zichzelf tot doel gesteld om naast het zakelijke aspect ook op maatschappelijke vlak van aanwijsbare meerwaarde te zijn voor haar omgeving. De visie en doelstellingen van PKC sluiten hier nauw bij aan. Met elkaar investeren we zo al jaren in de optimale omstandigheden om jong en oud zich te laten ontwikkelen op sportief gebied. Wij zijn Vertom daarvoor erg dankbaar."

Sportieve beleving
“In onze visie zijn sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen”, aldus Ad Doorneveld, voorzitter Raad van Bestuur van de SWKGroep. “PKC is een bijzondere vereniging met enthousiaste leden en vrijwilligers. Hoe mooi is het dat we door deze samenwerking zoveel kinderen, maar ook hun ouders deze sportieve beleving kunnen geven. Dat zetten we voort bij buitenschoolse opvang BijDeKids, die sinds september 2014 gevestigd is in de kantine van PKC. Ook hier staat de verbinding tussen sport, natuur, bewegen en gezonde voeding centraal.”

Maatschappelijke betrokkenheid
Algemeen directeur van Vertom, Arjan de Jong: “Vertom is erg blij met de verlenging van het contract als shirtsponsor van PKC tot en met juli 2020. PKC is voor ons een uitstekend uithangbord om invulling te geven aan de onze wens om maatschappelijk betrokken te zijn bij onze omgeving.

De samenwerking zorgt wederzijds al jaren voor veel plezier. Wij vinden het belangrijk om het vele vrijwilligerswerk dat binnen PKC wordt verzet te ondersteunen en we voelen ons hierdoor enorm verbonden met deze bijzondere club.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.