Lotte Kuntz en Demi van Tol clubkampioenen Olympia

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
Lotte Kuntz en Demi van Tol clubkampioenen Olympia

PAPENDRECHT - Tijdens de clubkampioenschappen voor de wedstrijdturnsters van gymnastiekvereniging Olympia zijn Lotte Kuntz en Demi van Tol de nieuwe clubkampioenen geworden. Zij turnden beiden een zeer stabiele wedstrijd en mogen zich daarom een jaar lang clubkampioen noemen. Lotte was de beste van de wedstrijdturnsters keuze en Demi was dat bij de verplichte oefenstof.

Alle wedstrijdturnsters stonden zaterdagochtend voor de uitdaging om het nieuwe seizoen te beginnen. Dat betekende voor de meeste turnsters nieuwe oefeningen om aan de jury te laten zien. Voor sommige turnsters die net in september bij de wedstrijdselectie zijn begonnen was het extra spannend; voor hen was het de eerste wedstrijd.

Per niveau waren er medailles te winnen. Bij de verplichte oefenstof D1: goud voor Mirjam Vroegindeweij en zilver voor Firenze van Wijngaarden. Bij de verplichte oefenstof turncompetitie: goud voor Demi van Tol en gedeeld zilver voor Phoebe Overhand en Vera van Wijk. Bij de keuze oefenstof NTS 5e divisie: goud voor Lotte Kuntz en zilver voor Lotte van Kooten. Bij de keuze oefenstof NTS 4e divisie: goud voor Anna Bakker en zilver voor Vera Nederhof. Op de foto staan alle medaillewinnaars en de twee nieuwe clubkampioenen (met de wisselbekers) van links naar rechts: Firenze, Vera, Phoebe, Vera, Lotte v. Kooten, Demi, Mirjam, Lotte Kuntz, Anna

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.