Tafeltennistafel voor handbalvereniging DES'72

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
Tafeltennistafel voor handbalvereniging DES'72

PAPENDRECHT - Bij de DES-kantine is afgelopen woensdag door Jos van der Graaf BV een stenen tafeltennistafel geplaatst. Gezien de populariteit van dit soort tafels bij de jeugdkampen komt deze bij onze vereniging goed van pas!

De kinderen kunnen straks tijdens het buitenseizoen naar hartenlust een spelletje “rond te tafel” of natuurlijk een good old potje tafeltennis spelen!

DES ’72 wil namens alle jeugdleden en het bestuur Mark van der Graaf van de firma Jos van der Graaf BV enorm bedanken voor deze schenking.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.