Lennard den Boer wint Ideko bokaal

11 november 2013
Lennard den Boer wint Ideko bokaal

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Zaterdag 9 november 2013 organiseerde schaakclub Papendrecht/Alblasserdam in het Denksportcentrum het eerste Ideko schaaktoernooi. Door oud en jong werd gestreden om de wisselbokaal en vooral ook met veel plezier geschaakt.
 
De Ideko wisselbokaal werd gewonnen door Lennard den Boer uit Hendrik-Ido-Ambacht met een score van 6,5 uit 7 partijen. Zijn plaatsgenoot Tim Benning legde met 6 punten beslag op de 2e plaats. Beste eigen clubspeler was Bert Terlouw, hij werd derde met 5,5 punt. 

Het verplaatsen van het toernooi van het van het Westpolder winkelcentrum naar het eigen gezellige Denksportcentrum bleek een goede zet. Gedurende 7 ronden werd door 34 deelnemers in een goede sfeer alle partijen gespeeld. De 2 oudste deelnemers van 82 jaar, Nico Plantfeber en Johan Knijff, eindigden in de middenmoot. De jongste deelnemer John Brandt was tevens de beste jeugdspeler en won een taart.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.