Biljartvereniging B.C.D. luidt het jaar weer uit met een toernooi

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
Biljartvereniging B.C.D. luidt het jaar weer uit met een toernooi

PAPENDRECHT - Veel verenigingen luiden op een eigen manier het oude jaar uit. De biljartvereniging B.C.D. doet dit traditioneel met een vierballen-toernooi. Vrijdag 2 december was het weer zover. Dit jaar werd het toernooi voor de eerste keer op de nieuwe biljarttafels gespeeld. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er door de biljarters fanatiek gestreden om de punten. Het toernooi werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door een aantal leden binnen de vereniging die B.C.D. een warm hart toedragen en de hapjes en drankjes voor hun rekening hebben genomen.

Zoals u inmiddels heeft kunnen lezen in de streekbladen en op Papendrecht.net zijn in het gebouw De Spil twee wedstrijdbiljarts geplaatst en wordt het biljartspel inmiddels volop beoefend. Toch willen wij als B.C.D. allen bedanken die ons financieel hebben gesteund bij de aanschaf van de biljarttafels, wij noemen dan ook graag B.W.I. voor hun aandeel in deze en bedanken tevens de A.A. de Haan Stichting, RN-projects uit Alblasserdam en ESBI B.V. uit Bleskensgraaf. B.C.D. is een vereniging die sinds 1974 bestaat en heeft 21 leden.

Wij spelen in onderlinge competitie en hebben een paar keer per jaar een toernooi. Als u het leuk vindt om eens nader kennis te maken met de biljartsport kom dan gerust eens bij ons kijken. Wij biljarten op de dinsdagmiddag en op de vrijdagmiddag. Onze speellocatie is in wijkgebouw “De Spil”. Het adres hiervan is Stellingmolen 184 in Papendrecht.

Door Frits Schorer

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.