Bijzonder biljarttoernooi in ontspannen en gezellige sfeer

20 september 2016
Bijzonder biljarttoernooi in ontspannen en gezellige sfeer

PAPENDRECHT - Zaterdag 17 september heeft in gebouw De Spil in een ontspannen en gezellige sfeer een bijzonder biljarttoernooi plaatsgevonden. Dit toernooi werd georganiseerd door biljartclub DVO, om de nieuwe wedstrijdtafels officieel in te wijden.

De twee biljarttafels zijn gezamenlijk aangeschaft door de vier biljartclubs DVO, BCD, SMC en BV West en de BWI (Brede Welzijnsinstelling) Papendrecht. Met deze gereviseerde tweedehands tafels kunnen de ouderen van Papendrecht weer jaren speelplezier beleven.

Tijdens het toernooi namen spelers uit de vier biljartclubs het tegen elkaar op, onder aanmoediging van hun teamgenoten langs de kant. In de tussentijd konden de bezoekers genieten van een hapje en een drankje. De mensen hebben het heel erg naar hun zin gehad, en er gingen al stemmen op om dit toernooi volgend jaar te herhalen.

Aan het eind moest er toch een winnaar uitkomen, en dat werd het organiserende team van DVO. Maar eigenlijk zijn er vier winnaars met deze prachtige nieuwe wedstrijdtafels.

De definitieve eindstand:
DVO 12 punten, BCD 4 punten, BV West 4 punten en SMC 4 punten. Vanwege de gelijke puntenaantal heeft het moyenne (het gemiddelde) de doorslag gegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.