Twee teams kampioen bij biljartvereniging

10 juni 2003
Twee teams kampioen bij biljartvereniging

PAPENDRECHT - Een unieke prestatie mag het wel genoemd worden. Biljartvereniging Papendrecht levert dit jaar twee kampioenen af in het KNBB district Dordrecht. Zowel bij het driebanden als bij libre zijn de teams kampioen in de districtcompetitie geworden.

Op de foto ziet u het Papendrecht driebandenteam. Van links naar rechts voorzitter W. Jongbloed, J. Mol, E. van den Burgt, B. Rensen en E. Bikker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.