De Knotwilg wint Sinterklaaswedstrijd Westpolder

05 december 2016 door Hennie van der Zouw
De Knotwilg wint Sinterklaaswedstrijd Westpolder

PAPENDRECHT - Op het middenplein van de Westpolder hebben op 2 en 3 december de kunstwerken geëxposeerd gestaan van de scholen die de Sinterklaas uitdaging zijn aangegaan met de winkeliers van dit winkelcentrum.

Bezoekers konden stemmen op hun favoriet. Tijdens deze twee dagen is dit massaal gebeurd. Maar liefst 724 geldige stemmen zijn er geteld.

In totaal hebben er 5 scholen, met veelal meerdere groepen meegedaan: de Anne Frankschool, de Leilinde, de Prins Florisschool, De Knotwilg en 't Kofschip.
Hun juffen en meesters hebben, soms met hulp van ouders, enorm hun best gedaan om een zo origineel mogelijk kunstwerk te maken. De resultaten waren geweldig. Een dikke pluim!

En de winnaar is geworden: groep 4 van de Knotwilg. Van harte gefeliciteerd!
Deze groep mag voor een bedrag van € 500,- spelmateriaal aanschaffen.

De kunstwerken staan nu nog op het winkelcentrum. Mochten er scholen zijn die hun kunstwerk graag terug willen, dan kan dat. Tot en met vrijdag 9 december kan dit bij de kinderkledingwinkel De Knusse Bedstee opgehaald worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.