Boskalis verkoopt belang in Zuid-Afrikaans bedrijf Smit Amandla Marine

01 december 2016 door Hennie van der Zouw
Boskalis verkoopt belang in Zuid-Afrikaans bedrijf Smit Amandla Marine

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft met succes de verkoop van zijn belang in SMIT Amandla Marine (SAM) afgerond. De mogelijke verkoop was al in maart van dit jaar aangekondigd. Het belang is verkocht aan het management en lokale investeerders, waardoor SAM nu weer voor 100% in Zuid-Afrikaanse handen is.

Boskalis heeft met deze verkoop een bedrag van circa EUR 50 miljoen in contanten ontvangen. De activiteiten en resultaten van SAM zullen per 1 december 2016 worden gedeconsolideerd.

Na de verkoop blijft Boskalis permanent in de regio vertegenwoordigd via de activiteiten van SMIT Salvage.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.