Fietser plots bedreigd met vuurwapen in de Muijlwijckstraat

30 november 2016 door Hennie van der Zouw
Fietser plots bedreigd met vuurwapen in de Muijlwijckstraat

PAPENDRECHT - Een fietser kreeg dinsdagmiddag in Papendrecht de schrik van zijn leven toen plots een vuurwapen op hem werd gericht. De politie heeft een verdachte aangehouden, maar het is nog onduidelijk waarom hij dreigde met een wapen.

De 34-jarige Papendrechter fietste rond 13.30 uur door de Muilwijckstraat toen hij werd geconfronteerd door de gewapende man. Die riep iets naar de fietser en richtte vervolgens een vuurwapen op hem.

De Papendrechter schrok en kon snel wegfietsen. Agenten arresteerden later een 45-jarige man in de straat. ''Hij had in zijn broeksband inderdaad een wapen'', aldus de politie. Het slachtoffer verklaarde later de gewapende man niet te kennen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.