Sinterklaas uitdaging: Kunstwerken op de Westpolder

28 november 2016 door Josette Huisman
Sinterklaas uitdaging: Kunstwerken op de Westpolder

PAPENDRECHT - Op winkelcentrum Westpolder zijn al diverse kunstwerken te bewonderen, gemaakt door basisischolen in Papendrecht. Op dit moment zijn ze te bekijken in de etalages van Kids Lifestyle De Knusse Bedstee, De Man Optiek, Electro World en de Marskramer.

De winkeliersvereniging van winkelcentrum Westpolder heeft begin november alle basisscholen in Papendrecht een brief gestuurd met een " Sinterklaas uitdaging ". Ze zijn uitgenodigd om een kunstwerk te maken met het thema: " Sinterklaas ".  Dit kan bijvoorbeeld een (foto)collage, tekeningen of een 3D-werk zijn. Uiteraard is er een prijs verbonden aan de uitdaging. De winnende groep/school mag voor € 500,- aan spelmateriaal uitzoeken. 

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 december a.s. kan er gestemd worden. Alle kunstwerken zijn dan op het middenplein van het winkelcentrum geëxposeerd. Bezoekers kiezen de winnaar. Dit gebeurt door het invullen van een stembiljet. Op 7 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Alle inwoners van Papendrecht worden opgeroepen om te komen stemmen.

Scholen kunnen nog kunstwerken inleveren tot uiterlijk woensdag 30 november om 17:30 uur bij Kids Lifestyle De Knusse Bedstee aan de Jan van Goyenstraat 17.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.