Boskalis draagt mevrouw Ilona Haaijer voor als lid Raad van Commissarissen

29 september 2016
Boskalis draagt mevrouw Ilona Haaijer voor als lid Raad van Commissarissen

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakt bekend dat mevrouw drs. Ilona Haaijer wordt voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen. De voordracht vloeit voort uit het besluit van de Raad van Commissarissen om het aantal leden uit te breiden van zes naar zeven. Derhalve dient te worden voorzien in een vacature.

Mevrouw Haaijer is 47 jaar oud, heeft de Nederlandse nationaliteit en is President & CEO van DSM Food Specialties en lid van de Business Council van Royal DSM N.V. Mevrouw Haaijer heeft voorheen onder meer de posities van Non-Executive Director en Board Member van RPC Group Ltd, President van DSM Personal Care en CEO van Philips AVENT bekleed.

Mevrouw Haaijer wordt, gezien de brede bestuurlijke ervaring die zij heeft opgedaan bij een divers palet aan internationale beursgenoteerde bedrijven, beschouwd als een zeer geschikte kandidaat om de taak van lid van de Raad van Commissarissen bij Boskalis te vervullen.

De voordracht tot benoeming voor een periode van vier jaar zal tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 10 november 2016 aan de aandeelhouders worden voorgelegd. De agenda met toelichting is beschikbaar op de website van Boskalis (www.boskalis.com).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.