Werkzaamheden in parkeergarage De Meent

23 november 2016 door Hennie van der Zouw
Werkzaamheden in parkeergarage De Meent

PAPENDRECHT - In het laatste weekend van november vinden er herstel- en vervangingswerkzaamheden plaats in de parkeergarage De Meent. Zo wordt de slijtlaag hersteld/vervangij vragen hiervoor uwen en de voetpaden (zebravorm) opnieuw in kleur aangebracht.

Veel van deze werkzaamheden worden tijdens reguliere openingstijden uitgevoerd. De gebruikers van de garage worden op de hoogte gehouden van de werkzaamheden via flyers, tekstkar en bericht in het gemeentenieuws. Mogelijk ondervindt u enige overlast van de werkzaamheden, w begrip.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.