Vernieuwde Rabobank officieel geopend

16 november 2016
Vernieuwde Rabobank officieel geopend

PAPENDRECHT - Op dinsdag 15 november 2016 heeft burgemeester Moerkerke met een reuzenschaar officieel de vernieuwde vestiging van de Rabobank aan de Brederodelaan geopend.

De vestiging is verbouwd tot een kleinere, moderne bankwinkel, waardoor de Rabobank fysiek dichtbij blijft. Bij de verbouwing zijn duurzame materialen gebruikt en de receptie is vervangen door een aparte balie voor gesprekken. De automaten, die binnen stonden, zijn weer teruggeplaatst.

Er staan ook twee beeldschermen, waar bezoekers zelf kunnen inloggen op Internetbankieren en ter plekke om hulp kunnen vragen.

Verder werd er ook een cheque uitgereikt van € 5000,-, een bedrag dat was gedoneerd door de Rabobank. Burgemeester Moerkerke mocht zelf een geschikt Papendrechts doel uitzoeken en de keuze was in overleg met de wethouders gevallen op de Voedselbank Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.