Rabobank vestiging Papendrecht twee maanden dicht vanwege verbouwing

02 september 2016
Rabobank vestiging Papendrecht twee maanden dicht vanwege verbouwing

PAPENDRECHT - In verband met de verbouwing van onze vestiging in Papendrecht is het pand van  12 september tot 14 november gesloten. De geldautomaat, de sealbagautomaat en de brievenbus aan de zijde van de Weteringsingel blijven wel in gebruik.

Het pand wordt verbouwd tot een moderne bankwinkel. Ook alle automaten, die binnen stonden, komen weer terug. Onderstaand leest u over hoe wij u tijdens de verbouwing van dienst kunnen zijn.

Alternatieve vestigingen
Tijdens de verbouwing ontvangen wij u graag op een van onze andere vestigingen. In Zwijndrecht aan de Beneluxlaan 5 of in Dordrecht aan de Wilgenbos 1 of Damplein 50. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van de vestigingen en een overzicht van alle automaten.

Mobiele Adviseurs en Rabo Geld Expres
Als u niet in de gelegenheid bent om naar een van de vestigingen te komen, dan kunt u voor dagelijkse bankzaken een afspraak maken met een van de mobiele adviseurs. Onze mobiele adviseurs komen dan bij u thuis. Bel voor het maken van een afspraak met (078) 6 531 531. Voor het pinnen van geld, bezorgen wij met de Rabo Geld Expres uw geld bij u thuis op een tijdstip wat u uitkomt. Neem dan gerust contact met ons op.

Voor andere vragen zijn wij bereikbaar op (078) 6 531 531 en vanaf 14 november is onze vestiging weer open.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.