Zuid-Holland Korfbal Cup: PKC naar Albatros

16 november 2016 door Hennie van der Zouw
Zuid-Holland Korfbal Cup: PKC naar Albatros

PAPENDRECHT / ZWIJNDRECHT - PKC/SWK Groep gaat in de tweede ronde van de Zuid-Holland Korfbal Cup op bezoek bij het Zwijndrechtse Albatros. Dat heeft de loting dinsdag uitgewezen. Titelhouder Nieuwerkerk neemt het op tegen VEO. Valto, verliezend finalist van vorig seizoen, treft Ten Donck in Ridderkerk.

Dinsdag werden nog vier duels afgewerkt in de eerste ronde. DVS '69 zegevierde bij OZC met 14-22, Sporting Delta rekende af met Velocitas (12-27), WION was niet opgewassen tegen HKV/Ons Eibernest (20-30) en ODO won bij Conventus (13-23). Donderdag spelen RWA en Good Luck nog tegen elkaar.

De volledige loting ziet er als volgt uit:

Korbis - HKV/Ons Eibernest
ODO - Good Luck/RWA
VEO - Nieuwerkerk
Refleks - Sporting Delta
NIO - Die Haghe
Vitesse - IJsselvogels
Albatros - PKC/SWK Groep
Ten Donck - Valto
Vriendenschaar - KCR
Meervogels - KCC/So Natural
Maassluis - GKV Ecomics
KOAG - DVS '69

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.