Veiling voor een tovertafel

14 november 2016 door Josette Huisman
Veiling voor een tovertafel

PAPENDRECHT - Op zaterdag 19 november vindt er een veiling plaats in zorgcentrum De Waalburcht. Een unieke kans voor iedereen om in het bezit te komen van bijzondere voorwerpen. Er zijn meer dan 60 veilingstukken die kunnen worden geveild. Ze bestaan uit allerlei kunstvoorwerpen (veel schilderijen), antiek (o.a. comtoise klok, Statenbijbel), voorwerpen uit grootmoeders tijd (o.a. een beddenpan), en nieuw fototoestel etcetra.

De voorwerpen zijn vanaf 10:00 uur te bezichtigen en iedereen kan dan alvast een bod doen. Om 15:00 uur vindt de veiling plaats van voorwerpen waar belangstelling voor is. De veiling zal ongeveer een half uur duren.

De veilingstukken zijn te koop vanaf € 1,-. Er zijn geen veilingkosten. De opbrengst is ten behoeve van de ouderen op de Rivas-locaties. Rivas wil graag van de opbrengst een tovertafel kopen voor dementerende ouderen. Een tovertafel helpt om hen meer actief te laten worden en beter te laten communiceren.

Tevens is er deze dag de jaarlijkse Fancy Fair in De Waalburcht. Tijdens de Fancy Fair zijn er verschillende activiteiten, bijvoorbeeld een rommelmarkt. Bezoekers kunnen rond 12:00 uur meedoen met een speciale Sintronde van het Rad van Avontuur, waarvoor Sint en Piet langs zullen komen. Daarnaast kan men zijn geluk beproeven bij enveloptrekken en zijn er kraampjes met zelfgemaakte jam en stoofperen en zelfgebakken koekjes en appeltaart.

Bezoekers van de Fancy Fair en de veiling zijn op zaterdag 19 november van harte welkom vanaf 10:00 uur in zorgcentrum De Waalburcht, Kleine Waal 6. De toegang is gratis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.