Traumateam opgeroepen voor medische noodsituatie aan Constantijn Huygenslaan

11 november 2016 door Hennie van der Zouw
Traumateam opgeroepen voor medische noodsituatie aan Constantijn Huygenslaan

PAPENDRECHT - Voor een medische noodsituatie aan de Constantijn Huygenslaan is er vrijdagochtend 11 november om ongeveer 9:20 uur een traumateam opgeroepen. Maar liefst twee ambulances en een trauma-helikopter arriveerden na de oproep snel ter plaatse.

De trauma-helikopter landde in het naastgelegen Vondelpark en trok veel bekijks van omwonenden.

Als er meer bekend is over deze situatie zullen we het hier plaatsen.

Foto's © Black-Tie Fotografie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.