Groot Papendrechts Dictee gewonnen door Dordtse Randy van Halen

11 november 2016 door Hennie van der Zouw
Groot Papendrechts Dictee gewonnen door Dordtse Randy van Halen

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Het Groot Papendrechts Dictee dat op woensdag 9 november werd gehouden in "De Palm", is gewonnen door Randy van Halen uit Dordrecht met twee fouten. Randy was met zijn 23 jaar de jongste deelnemer! De organisatie ontdekte dat Randy in 2014 de winnaar was van het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Dit was dus een echte professional! Op een gedeelde tweede plaats eindigden Inge Kooijman en Annie Schep uit Papendrecht. Zij maakten zes fouten in het Dictee.

De schrijfster van het dictee, Bianca Nederlof, las het dictee aan het begin van de avond in zijn geheel voor. Daarna werd het dictee voorgelezen door Bert Lock (alias meester Bert). Meester Bert zorgde ook voor het vermaak tijdens de pauze waarin de dictees werden gecorrigeerd.

De 32 aanwezigen kunnen terugkijken op een gezellige en leerzame avond.

Op de foto van links naar rechts Bert Lock, Inge Kooijan (2e prijs), Piet Kaptein (juryvoorzitter), Annie Schep (2e prijs), Wens Rupert (sectie Letteren), Randy van Halen (1e prijs) en Bianca Nederlof (schrijfster). Foto werd gemaakt door Chris Wijmans.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.