Veiling bij Opnieuw & Co

07 november 2016 door Hennie van der Zouw
Veiling bij Opnieuw & Co

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Al vele jaren organiseert Opnieuw & Co een sfeervolle veiling voor de 100 meest bijzondere en mooie artikelen die de afgelopen periode zijn binnen geekomen. Dit jaar voor het eerst bij Opnieuw & Co Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 22 (naast karwei) in Papendrecht.

Voorafgaan aan de veiling en tijdens de pauze is er live muziek en een gratis hapje en drankje. Deelname aan de veiling is eenvoudig en is gratis. U kunt zich op zaterdag 12 november 2016 voorafgaand aan de veiling inschrijven en meteen mee bieden op ruim 100 leuke artikelen. De veiling start op zaterdag 12 november om 13.30 uur.

Onder de hamer komen onder andere meubelen, sieraden, glaswerk, speelgoed, schilderijen en leuke verzamel artikelen. Veilingmeester is weer Willem de Jong die dit al jaren doet voor Opnieuw & Co en ook bij andere kringloopbedrijven.

Kijkdagen veiling items bij Opnieuw & Co Papendrecht:
De veiling artikelen kunt u nu al komen bekijken. Van 5 tm 12 november 2016 staan de items keurig uitgestald en kunt u deze bekijken zodat u zich goed kunt voorbereiden op de veiling. U krijgt een veilinglijst met een omschrijving van de artikelen.

Opnieuw & Co heeft 5 kringloopwinkels in de regio en er werken ruim 400 mensen, veelal met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met de gemeenten, HVC en BAR-Afvalbeheer zorgen we voor de inzameling en verwerking van 4.000 ton huisraad en 1.400 ton kleding. Deze goederen sorteren we en proberen we te hergebruiken in onze regio. Dit is goed voor lokale sociale werkgelegenheid en hergebruik. Opnieuw & Co werkt onder andere samen met Bouman GGZ, Het DaVinci College, Drechtwerk, HVC en de gemeenten.

Kijk voor de veilinglijst op www.opnieuwenco.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.