Drechtstreek wint van SC Everstein

07 november 2016 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek wint van SC Everstein

PAPENDRECHT - De uitwedstrijd van Drechtstreek tegen rode lantaarn drager SC Everstein werd zaterdag winnend afgesloten. In Everdingen wonnen de Papendrechters met 1-3. Vooral in het eerste deel van de wedstrijd wist Drechtstreek veel druk te zetten op de tegenstander en dat leidde al snel tot een 0-2 voorsprong door doelpunten van Joey Hakkesteeg en Mark Kunst. Everstein doelman Ricardo de Keijzer had zijn handen vol aan de vele aanvallen waarbij Joey Hakkesteeg en Randy Kroos nipt misten. Na de 0-2 wist Robbie de Roos namens SC Everstein handig gebruik te maken van een misverstand in de defensie van Drechtstreek.  Hij scoorde de 1-2.

Na de rust viel Drechtstreek wat terug en bij SC Everstein kwam er na wat omzettingen wat meer balans in de ploeg. Al snel na de hervatting was het Eversteiner Sander Bergshoeff die een uitstekend schot gestopt zag worden. Ook Drechtstreek bleef aandringen en het creëerde eveneens enkele goede kansen. Toch lukte het niet om de score uit te breiden. Lang bleef Everstein aandringen maar uiteindelijk was het Randy Kroos die namens Drechtstreek vlak voor tijd de eindstand van 1-3 op het bord wist te brengen.

Door het verlies van Ameide tegen IFC klom Drechtstreek naar de tweede positie achter koploper Wieldrecht, dat pas twee verliespunten heeft hoeven incasseren. Ameide verloor met 2-0 bij IFC en dat klimt daarmee naar de derde plaats op de ranglijst. Door deze uitslagen wordt het komende zaterdag een wedstrijddag waarop de  bovenste vier ploegen elkaar treffen. Wieldrecht speelt thuis tegen Ameide en de nummers 2 en 3, Drechtstreek en IFC  treffen elkaar in sportpak Oostpolder. Aanvang van die wedstrijd is 14:30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.