Uitverkocht concert van Excelsior Papendrecht met het Groot Niet Te Vermijden

07 november 2016 door Hennie van der Zouw
Uitverkocht concert van Excelsior Papendrecht met het Groot Niet Te Vermijden

PAPENDRECHT - Het orkest van Excelsior Papendrecht heeft o.l.v. Ruud Welle in een uitverkocht Theater De Willem een show verzorgd tesamen met het ‘Groot Niet Te Vermijden’. De unieke samenwerking bleek een goed recept voor een avondvullende show boordevol muziek, zang en humor. De Mexicaanse act, De Rus, De Toearegs, muziek van Marco Borsato en Earth, Wind & Fire, zomaar een greep uit het programma dat de luisteraars voorgeschoteld werd.

Het orkest van Excelsior is op 14 januari wederom in De Willem te beluisteren tijdens het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met C’est si Bon. Het ‘Groot Niet Te Vermijden’  is op 25 maart weer in De Willem, met hun wervelende show ‘Shave, Rattle and Roll’, waarin zij wederom laten zien dat ze garant staan voor goede muziek, theater en muzikale grappen. Een avond zorgeloos genieten van feelgood muziektheater. Kaartjes voor beide data zijn te reserveren bij Theater De Willem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.