1 year party bij LOES

05 november 2016 door Josette Huisman
1 year party bij LOES

PAPENDRECHT - Vandaag is het al weer een jaar geleden dat LOES opende op de Oude Veer. Daarom is er feest. Bij een feest horen lekkere hapjes en drankjes. Daarom krijg je bij binnenkomst een gezond, oranje-kleurig welkomsdrankje. Vraag binnen gerust wat erin zit! 

Mocht u het nog niet weten:
LOES is het resultaat van de unieke samenwerking tussen vader en dochter. In zijn bakkerij in Bleskensgraaf, Molenwaard bakt Peter Schalkwijk vloergebakken desembrood met biologische ingrediënten. Louise Schalkwijk runt LOES in Papendrecht hier verkoopt ze het desembrood, heerlijke koeken, gezonde granola en nog veel meer.

LOES staat voor duurzaam, eerlijk en lokaal

Duurzaam: Ze vinden het belangrijk om zuinig met de wereld om te gaan. Vervuilen is dus iets wat zij niet willen doen. Daarom gebruiken ze biologische ingrediënten, letten ze op de verpakkingen, wordt het brood verpakt in papier en hebben ze katoenen broodzakken waar gesneden brood in bewaard kan worden. 

Eerlijk: Bij LOES bestaat een speltbrood ook echt voor 100% uit spelt. Ze zijn eerlijk over de herkomst van de producten en de ingrediënten. Zo voldoen de producten precies aan jouw verwachtingen en kun jij zorgeloos genieten.

Lokaal: In de eigen lokale omgeving zijn veel gezonde producten te vinden. Zij gaan voor u op zoek naar de producten die de moeite waard zijn. Die vindt u in de winkel. Zo hoeft u niet de hele polder door te crossen, maar kunt u op één plek terecht voor een uitgebreid aanbod.

Vanwege deze principes introduceren ze vandaag de LOES-tassen! U krijgt alleen zaterdag 5 november de Eco-LOES-tas bij besteding van 15,- euro gratis cadeau, want bij een feest hoort ook een cadeautje! (Na zaterdag is de tas in de winkel te koop voor € 5,95.)

Er zijn vandaag diverse acties, waaronder ook een winactie en er is een taartentafel.
LOES is te vinden op de Oude Veer 30. De loper ligt voor u klaar. De 1 year party duurt tot 17:00 uur. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.