De Lage Waard op reis

04 november 2016 door Hennie van der Zouw
De Lage Waard op reis

PAPENDRECHT - In oktober zijn er verschillende klassen van De Lage Waard op werkweek geweest. Tijdens deze week bezochten de leerlingen verschillende buitenlandse steden.

Op maandag zijn alle klassen richting hun bestemming vertrokken. Ouders stonden, soms in alle vroegte, bij de school om hun kind uit te zwaaien. Vanaf school vertrokken de bussen naar verschillende plaatsen in Europa. Zo werd er bijvoorbeeld afgereisd naar Praag, Londen en Parijs. Ook het zonnige Barcelona was één van de bezochte steden.

Tijdens deze dagen werden er natuurlijke culturele uitstapjes gemaakt. Zo is in Canterbury de kathedraal bezocht en werd in Parijs de Notre Dame bewonderd. Ook was er tijd om te winkelen en er werden dan ook vele souvenirs gekocht. Er werden niet alleen maar culturele uitstapjes gemaakt, maar ook een bezoek aan Disneyland Parijs stond op het programma.

In de loop van de vrijdag kwamen alle klassen weer veilig thuis. We kijken als school terug op geslaagde werkweken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.