Wethouder Reuwer tekent een overeenkomst met jonge talenten

28 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Reuwer tekent een overeenkomst met jonge talenten

PAPENDRECHT - Dinsdag 25 Oktober was jongerenwerker Chandre Nandoe met 2 jonge Papendrechtse talenten op bezoek bij wethouder Reuwer (o.a. jeugdzaken).

De aanleiding hiervoor was dat DJ Sander Heideveld en producer Henry Marcus de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen als artiest onder begeleiding van het Papendrechtse jongerenwerk. Ze zijn geselecteerd voor het PPD Talent Project (een project in het kader van talentontwikkeling), wat inhoudt dat ze professionele begeleiding krijgen op producing & DJ gebied, masterclasses kunnen volgen en andere middelen toegereikt krijgen om zichzelf verder als artiest te ontwikkelen.

Hier tegenover staan natuurlijk wel een aantal voorwaarden. Een belangrijke voorwaarde is dat zij zelf ook les geven aan beginnende jongeren. Gelukkig voldoen ze al aan deze voorwaarde en geeft Sander al les in de basisvaardigheden van DJ'en en Henry les in producing.

De wethouder gaf bij het ondertekenen aan erg blij te zijn met Papendrechts talent en dat de Gemeente Papendrecht hier verder een bijdrage aan kan leveren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.